Krax, krax!

Ja, rösten var ju inte den vanliga när man vaknade på söndag morgon. Grannkalaset var trevlig, med mycket och mycket god mat. Någon förrättsröra med avokado, äpple, keso och lök på mörkt bröd, sedan blev det enchiladas med köttfärs och sallad. Dubbelmums! Till efterrätt blev det min, lite lätt krispiga, vita chokladmousse med hallonsås. Mätt och belåten!

Lite senare, när vi lyckades övertala barnen att lämna tvn, så satte vi igång... Anja hade tagit med sig PS2 och Singstar... Behöver jag säga nåt mer?! Vi sjöng och skrålade tills barnen somnat av utmattning... Rösterna blev bara hesare och hesare. Jättekul! Grabbarna fegade dock ur och gick ner i källaren istället, tydligen har Henrik massa godsaker i en kyl där nere... Betygen från spelet blev allt från amatör och lovande till stjärnskott... Vet inte riktigt om Bert Karlsson skulle hålla med... *skratt*

Nästa gång är det grabbarnas tur att ordna med maten. Helt otippat (inte) kom de med förslaget att vi ska ut på stan för att äta... Gott det med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0