Shopping

MMS

pojkarnas julutstyrsel är införskaffad. Nu är det bara att vänta på festinbjudningarna...


Julstämning...


Företaget bjuder på lussebullar, glögg och pepparkakor på eftermiddagsfikat idag. Mums! Luktar gott i hela huset! Dessutom har adventsstakarna kommit på plats idag. Mysigt värre! För att mysa till det lite extra plockade jag fram min lilla bordsgran. Kan det bli mysigare?!

Snart är julen här så i helgen blir det till att baka ett pepparkakshus. Eller, snarare blir det en pepparkaksborg... Jag är ju, som tidigare sagt, en pojkmamma... :-) Anton har skissat på hur draken och riddarna ska se ut, inkl riddarnas hjälmar och sköldar!

_

Jag - en pojkmamma

I går kväll skulle jag ut och handla mat och även en present till en av Antons klasskompisar som har födelsedagskalas idag. En tjej. Vad leker tjejer med? Det är bara ca 30 år sedan som jag var i den åldern själv, jag har ändrat intressen en del sen dess.

Vad göra?! Jag mailar en kompis som har tre tjejer, varav den ena är 6½. Får jättefina tips. Tar med mig dem till leksaksaffären. Får hjärnsläpp... Tjejsidan av leksaksaffären är rosa, rosa och ROSA!! Det är glitter, paljetter och blingbling till vansinne. Är totalt ovan vid sånt! Hade det varit en kille hade letandet varit över för länge sedan. En kille kan inte få för många actionfigurer eller bioniclar... Lyckas inte hitta nåt vettitgt, tiden går och jag går fram och tillbaka, svetten börjar lacka, andras barn får frispel i butiken; piper och gnäller.  HJÄLP!! :-)

Tillslut köpte jag självlysande stjärnor att ha i sovrummet på natten. Mina ungar (pojkar) gillar dem helskarpt och kan kanske vara en liten balans mot allt det övriga toktjejiga... Stjärnorna är ju helt klart könsneutrala.



Hoppas hon blir nöjd och att kalaset blir kul!

Full fart!

Nu är det full fart! Jag har en massa bollar i luften, flera kunder/projekt som ska hanteras samtidigt, julpyssel på jobbet ska planeras, lunchmöte med Fritidsklubben, inköp av födelsedagspresenter och julklappar. Men det går ganska bra. Tiden räcker dock inte riktigt till. Men, så är det!



Som tur är har Anton ännu inte fått några kliande prickar, så denna vecka är nog lugn...

Wosch!

Eller hur det låter... När tiden går alldeles för fort alltså... Fast iofs så hör man inte det man bara upptäcker det. Dagen har bara flugit iväg!

Jag har nyss varit under lupp... Vi, jobbet alltså, har haft besök av Det Norske Veritas som håller koll på att vi följer de arbetssätt som vi säger att vi gör. Jag var en av de utvalda att bli intervjuad. Spännande och lite svårt. Det svåraste var dock att förstå dialekten på intervjuaren, ibland fattade jag inget... :-) Men det gick nog bra.

Squashmatch har jag också hunnit spela, mot Göran. Kul och lagom jobbigt!

Ikväll blir det syjunta.

Dags för nattvila

MMS

Renoveringsstatus kl 20.00.


Måndag igen

usch vad tiden går fort! Gårdagen bara flög iväg. Förmiddagen ägnade vi åt att tömma bokhyllorna. Kan sägas att Billy sväljer en rejäl mängd böcker, spel, skivor och pyssel...

Eftermiddagen ägnade Björn åt rivning av gamla tapeter och masonitskivor. Jobbigt värre. Själv så lagade jag mat och tog rätt på tvätt. Jobbigt också, men inte på samma vis.

Prickpojken är pigg och prickig. Det börjar dock gå över nu, så på onsdag blir det nog dagis igen. Han måste ha haft en lindrig sväng, även om det är prickar i MASSOR. Det har inte kliat så värst. Nu är det bara att invänta storemans prickar...

ett barnkalas senare

I lördags hade vi barnkalas för några kompisar från Antons klass. Totalt blev det 11 barn. Lillebror och pappan rymde till grannen för att smitta lite vattkoppor...

Vilken fart det är på 6-åringar... :-) De åt fika som om de aldrig sett mat, brottades och sprang om vartannat, frågade efter godis strax efter de kommit innanför dörren, gnäggade som hästar från yttre rymden... :-) Men kul var det! Som tur var hade jag tänkt ut lite lekar för att organisera upp det hela lite.

Men jag var rejält slut efteråt! Somnade som en liten gris på kvällen...

Ingen lugn stund

MMS

kalasandet är över för denna gång. Nu river vi i lekrummet!


Batmantårta

MMS

Tårtan är klar. Skapad utan missöden. Ovanligt... Nu ska bara ljusen dit, lagom till serveringen. Mums!


Ska jag, eller ska jag inte...

Jag har köpt Singstar Abba!!! Hurra så skoj. Men jag har inte öppnat det än. Varför inte kan man fråga... Jo, jag tänkte i mitt ädelmod spara spelet till julhelgen när jag träffar min kära syster. Vill inte tjuvträna så jag ska vara tokbäst när det är dags att sjunga bort julgodiset från magen...



Men det kliar i fingrarna att slita av plasten... Får se om Pernilla lyckas övertala mig...

Förberedelser pågår

I morgon blir det, trots vattkoppor i snart tusental, kalas för Anton och hans klasskamrater. Vi har bjudit 7 st från klassen. Anton är lite rolig. Ville inte riktigt bjuda en av killarna, och när jag frågade varför så kröp det fram att den killen brukar rapa... Frågade om vi skulle bjuda en annan av killarna, men han brukar säga fula ord, så han skulle vi inte heller bjuda in... :-) Födelsedagskalas är en viktig sak, så vi lägger moral- och  etikettfilter på inbjudningarna...

Slutligen så har vi 8 kamrater som kommer. 6 tjejer och 2 killar plus Anton. Det blir trevligt.



Tårtan blir en enkel med vaniljkräm och hallonsylt, utsidan blir en vit med batmanlogga på... Storkillen blir nog nöjd!

Jihaa!!

Jag vann dagens match. Poängen blev 5-4 till mig. Nu är alla matcher för månaden spelade, så nu kan jag inte göra något mer...

Nästa vecka får ägnas åt att spela med vänner och kollegor som man annars inte hinner med.

Squash

Igår var det match. Förlust med 7-2. Inte helt otippat, har fått däng av denna tjej tidigare. Måste dock jobba på min koncentration och tävlingsinstinkt lite till... Har varit alldeles för ofokuserad senaste matcherna. Ligger tvåa enbart för att jag harvar på och spelar många matcher.



Ikväll är det sista matchen i stegen, mot Peter. Har för mig att jag dängt honom förut, och tänker göra det igen... :-)

Kan man bli mer prickig?!

Lillen är en kul prick... :-) Eller vad man ska säga... Han lär väl ha ett drygt hundratal prickar på sin lilla kropp nu. Ingen som kliar något nämnvärt i alla fall, som tur är. En tapper liten kille! Aptiten är dock inte den bästa, och han är ganska törstig, lite tröttare än vanligt, annars lugnt!.

Någon som vill ha?!

Vattkoppor är en rolig sjukdom... Alla vill ha den, eller åtminstone ge den till sina barn... Reaktionen från kompisar och arbetskamrater har varit "Åh, vad bra! Då kommer vi och hälsar på." Ganska grymma föräldrar, eller?! "Kom nu lille vän, vi ska gå och hälsa på. Du får gärna kramas!!" :-)

Jag har dock en arbetskamrat som blev lite orolig. Han har inte haft vattkoppor. Jag lyckas väl bära med mig några virusar till honom, så han blir sjuk till jul... Han råkade dessutom ut för tredagarsfeber för något år sedan, när han var ca 30... :-)

Svar på frågan

Fick en fråga om hur det går med konditionsträningen, och det går väl sådär. Det har varit mycket aktiviteter senaste två veckorna och då blir det genast svårare. Jag körde om den fjärde veckan eftersom den gick trögt första varvet. Nu är vi inne på femte. Men det är konstigt, jag har nog aldrig varit så trött som jag varit under dessa fem veckor... Har klarat mig från sjukdomar men inte trötthet.

Ja, ja, bara att kämpa på. Någon gång borde det vända!

Första dagen

Idag är  första dagen hemma med prickig pojke. Det går ganska bra. Han har ett drygt femtiotal prickar och blåsor, främst på överkroppen och armarna. Det kliar inte så farligt ännu. Hoppas det håller sig så.

Han har ett gott humör, ser bara lite lätt trött ut, inte värre än så. Nu har han hittat gamla duplo-lådan och leker med den för fullt.

Frågan är bara hur det blir med kalaset på lördag... två av de inbjudna som tackat ja har redan haft vattkoppor. Så kanske vi kan köra kalas och skicka iväg lillebror någon annanstans under tiden... Hm.

Prickar igen...

Nu är det nog ett faktum. Vattkopporna är här... Lilleman var lite hängig och frusen nu ikväll. Lätt gnällig och inte direkt hungrig. Vid sängdags hittades ett antal prickar och blåsor på hans rygg och nacke... Denna gång är det nog ingen tvekan. Vi får se när storeman får det och hur länge det sitter i, men de lär ju vara friska före jul i alla fall! :-) Bra timing!


Man kan ju bara hoppas att alla som var här på kalaset igår har haft vattkoppor (chicken pox), det smittar ju innan prickarna brutit ut...

Kalas!

Igår var det ett litet barnkalas hemma. Farfar, farmor, faster, Christer, Göran, Axel, Klara, Edvin och Pernilla kom på besök. Anton var helt speedad hela kvällen... :-) När vi sjöng "Ja må han leva" så var vi tvungen att hylla honom lite annorlunda... "Ett fyrfaldigt starwars för för Anton, han leve Star wars, star wars, star wars, star wars"... Lite konstigt blev det... :-)

 

Tårtan för dagen var dekorerad med en oblatbild. Bilden smakar inte så mycket, nästan lite papperskänsla, men ganska snygg...


Hurra, hurra!

Idag fyller stora killen 6 år! Hurra för honom!! Otroligt vad tiden går fort... Han vaknade pigg som en lärka i morse, men hade helt glömt bort födelsedagen... Efter en kvart eller så kom han på det... Vi firade med muffins och flagga i sängen och några paket. Ett Lego Batman-spel från oss och en Batmandräkt från mormor och morfar. Gissa om han var lycklig... :-) 



Bilder på killen kommer senare. Hittade inte kabeln mellan kameran och datorn i morse...

Squashmatch

Igår var det dags för match igen. Jag spelade mot Agneta. Trevlig och rolig match, men jag hade lite svårt att aktivera vinnarnerverna. Kände mig lite för pladdrig och okoncentrerad. Jag vann dock med 5-4. Båda två var lika förvånade när matchen var slut, trodde att vi hade ett game kvar... :-)

Nästa match blir på torsdag, sen har jag bara en motståndare kvar. Måste boka med honom snart.

Oj, hjälp

Puh! Trött! Vad mer kan man säga?! Denna helg har varit riktigt intensiv. Igår flyttade vi på Marias bohag = aptrött efter mycket trappspring. Igår kväll kom vår granne förbi en sväng. Det blev sent. Gäsp! Idag har vi varit på Boda Borg. Spring, kryp, tänk, tänk, tänk... Björn och jag är som zombier nu, jag ska strax gå till sängs. Anton kämpade tappert och har nu somnat.  Vi fick dock "bara" ihop 4 stämplar av 20 möjliga. Anton är lite för liten för att orka med en heldag, och lite för kort i växten för vissa celler.

Lilleman har varit hos Gammelfastern och haft stortrevligt. Han hade ätit godis till både lunch, middag och mellanmål... Enligt honom själv alltså. Därutöver hade han även hunnit äta både korv och makaroner och risgrynsgröt...

Insåg dessutom idag att jag lider av en lätt släng av klaustrofobi, klarar inte riktigt av att krypa i gångarna som är i vissa celler. Får lätt panikkänsla, känns som jag inte får någon luft... Är det dessutom halvmörkt så är det extra jobbigt. :-) Men som tur är så kryper jag inte omkring i smala gångar till vardags, så länge det håller sig på den nivån är det ingen fara. 

Trött...

Idag har vi hjälpt Maria att flytta. Många kartonger och mycket grejor. Många trappor. Gamla lägan var en långtrappa upp och nya lägan på andra våningen (3 st ½-trappor) Det känns i benen. Men nu är alla grejor på plats, bara för henne att börja packa upp och flytta rätt. Är inte alls avundsjuk på allt jobb som återstår...

Har sagt det förut. Jag flyttar inte nån mer gång, i såna fall får nån bära ut mig och mina grejor... :-)


Trött idag

Det har varit en aktiv vecka måste jag säga... Måndag jobb till halv 6, tisdag föräldrarådsmöte, onsdag squashmatch på kvällen, torsdag itpub med jobbet. Idag är det fredag och jag måste jobba in några timmar som fattas sen i måndags, så det blir långdag idag. Kommer att jobba ända till kl 16.30... Jag vet, det är inte så länge, men när man är van att gå lite tidigare så känner man av det...

Helgen ska ägnas åt motion i diverse former. På lördag ska vi hjälpa en kompis att flytta = styrketräning och på söndag ska vi till Boda Borg med jobbet = kryp-, kläng- och hängmotion. Kul, kul!

Dessutom fyller ju storeman 6 år på tisdag, så det ska kalasfixas lite. Bakas och planeras. Kul, kul!

Åt skogen...

Matchen gick inget vidare. Jag spelade som en kratta. Motståndaren var expert på att slå bollar i hörnen längst fram, bollar som bara trillade ner och slutade studsa.... Precis de ställen på banan där jag är absolut, totalt sämst... Resultatet blev en förlust. Det var nästan inte ens skoj att spela. :-(

Jag känner av en del trötthet i kroppen sen gårdagen men som tur är ingen träningsvärk... Ja, ja, nya tag nästa vecka. På måndag är det match mot Agneta. Då jäklar...

Den kärleken

I våras var William väldigt förtjust i Elin. De lekte och gungade hela dagarna på dagis, bästisar. William hade tänkt ut hur allt skulle vara, var de skulle bo, hur många barn de skulle ha, Elin skulle få köra den röda motorcykeln så skulle William ha den vita moppen. Jag och Björn skulle ta hand om deras barn när de var på jobbet... osv.

Efter sommarlovet hade Elin börjat någon vecka före William. Då hade hon börjat leka med Alice istället. William var dumpad. Elin skulle bo med Alice. William skulle aldrig någonsin bo med någon. Han skulle bo själv. Möjligtvis kunde han tänka sig att bo med farbror Högman och tant Högman. :-)

Nu är det vinter. William är förtjust i Lovisa. Säger att Lovisa är kär (uttalas "sär") i honom och jagar honom för att pussas... William ska ha ett barn med henne när han blir stor, som ska heta Tindra. Han pratar om Lovisa varje dag, hoppas att hon ska vara på dagis när han kommer, osv, osv.

Han är 4 år nu, hur ska det bli när han är 14 och hormonerna verkligen kommer igång?!?! :-)

Ser du stjärnor...

... i en squashhall? Då kanske du borde ta och vila lite...

Spelade match igår. Det gick riktigt bra, förutom att jag spelade mer än min kropp orkar med... Var riktigt nära att gå in i väggen, eller snarare bli en vägg. Kroppen tog tvärstopp och jag såg nästan stjärnor. Men lite vila och vätska så var det bara att spela vidare. Dessvärre förlorade jag med 3-2, vilket gav mig 4 poäng. Vi spelade 5 game till sedan och då vann jag med 4-1, så det  var jämnt i alla fall. Inför sista gamets sista boll, där jag ledde med 10-5, så var jag tvungen att sätta mig mot väggen för att få tillbaka orken. Illa, men kul!

Min lilla konditionsträning har nog gett resultat, men eftersom man då tar i mer så blir man ju lika trött eller tröttare. Men jag förlorade inte på att jag blev trött så att bollarna flög åt helt fel håll. Hade så pass ork så jag kunde placera dem nästan precis dit jag siktade.

Idag är det match på lunchen, hur jag nu ska orka det. Men bara att bita ihop!!!

Heja för mig!

Utveckling

Idag är det dags för första utvecklingssamtalet efter dagis, numera går Anton ju i en förskoleklass. Det ska bli spännande att se hur det fungerar i skolvärlden!

Utveckling

Idag är det dags för första utvecklingssamtalet efter dagis, numera går Anton ju i en förskoleklass. Det ska bli spännande att se hur det fungerar i skolvärlden!

En lycklig grabb

I tid och otid och mest hela tiden har lilleman tjatat om att få Gormitifigurer. Nej, nej, nej har svaret varit. Tills igår. Han hade då fullgjort en av sina plikter och då skulle han få en belöning. När han fick "luftkungen", med kompisar, så var han så glad att han hoppade. Hela kvällen gick i lyckans tecken!

Dessvärre lyckades han förlägga en av de fyra figurerna så sista stunden på kvällen blev lite tråkig. Men nu på morgonen var den återfunnen. "Mamma, när jag tappade bort trädgormitin blev jag lite ledsen!"

Liten fajt i morse bara, den fick inte följa med till dagis...


Diskmaskinen!!

Blandade ämnen i mitt lilla liv.... Igår kom vår nya diskmaskin hem. Hurra, hurra!! Sambon ägnade kvällen åt att montera det lilla åbäket.

Dessvärre hade vi inte så mycket disk igår att det var lönt att starta den. Hade lust att sitta och titta på tv och köra diskmaskin samtidigt för att testa ljudnivån... Men jag gissar att det blir fler tillfällen...


Glasögonen

Sitter nu med de förlängda ögonen på här på kontoret. Min bordsgranne har ännu inte reagerat... Men det känns bra. De sitter skönt. Jag går med dem på hela tiden just nu för att vänja mig.

Tant Anna...

MMS

Nya glasögon på plats på näsan!


Idag händer det grejor!

Sambon har fått besked att vår nya diskmaskin finns inne på firman. Bara att åka och hämta upp! Dessutom så diskade vi med den gamla igår kväll, så den kommer att vara alldeles ren och tom på insidan!! Någon som vill ha en gammal fungerande Cylinda?

Jag ska dessutom åka och hämta mina nya glasögon idag. De är klara!! Blir spännande att se om jag märker någon skillnad... Åtminstone lär jag göra det i börsen... :-)

William vet...

... vad fröknarna gör på sina raster...

"Mamma!! Idag fick jag följa med Carina in till det där rummet där fröknarna dricker kaffe och ÄTER KAKOR!!!"

-½ kg på 15 min!

Det är vad jag kalla rekord! I den här takten kommer jag att väga 50 kg i slutet av dagen...

Eller, inte...  :-)

Jag har varit på blodcentralen och lämnat blod idag. Höstens goda gärning!  Heja för mig!

Lördagsbak

MMS

lek med mammas gamla kaksprits från 70-talet. Fungerar finfint!


FARS DAG!

Jättegrattis till alla pappor idag. Allra mest grattis till min egen, sambons och mina barns pappor! :-)

Vi tog en promenad med barnen upp till farfars idag. Lite småregnigt och mulet, men ändå ganska skönt väder.

Annas frisering

Lördagseftermiddagen tillbringades i frisyrernas tecken. Ungarna har blivit korthåriga under tittande på Shrek 2 och strax ska sambons hår få sig en duvning. Sedan återstår bara jag själv, och jag har en hårtoning modell Kastanj stående på bänken. Kanske vågar ta steget ikväll, men det är lite läskigt när man inte kan se sig själv i dagsljus direkt efter... :-)

Jag har bestämt mig

Jag vet vilken diskmaskin jag/vi ska köpa. Det blir en Cylinda DM 56. Miljömärkt med svanen och stadiga rejäla korgar som håller för ett antal i och urdragningar... Dessutom 5 års garanti. Det viktigaste av allt är ljudnivån. Endast 43 dB. Vår nuvarande har säkert ett ljud på 58 dB.

Vi åkte runt lite idag och klämde på diskmaskiner och denna var överlägset bäst! Iofs är vi väl lite partiska när vi har en cylinda hemma i köket redan idag och eftersom den fyllt 20 år i år så känns det som ett bra märke...

Ser fram emot inköpet!

Syjunta

Gårdagskvällen tillbringades med syjunta nere i Essvik. Trevligt, trevligt. Jag stickar vidare på tofflorna, håller på med det sista på mitt andra par. Dessa blir förhoppningsvis lite snyggare än de första, som syster nu har fått. Hon klagade på att vi har kallt i huset och tassade runt i tofflorna hela helgen. :-)

Fastern passade barnen, som uppförde sig exemplariskt och somnade som små änglar... Tack, tack!

Torsdag igen

Helt otroligt vad tiden flyger iväg... Nu är det torsdag igen, och vad kallar vi torsdagar?! STÄDTORSDAG! :-) Får se om ungarna är sugna på städning ikväll.. Inträffar väl nästan aldrig egentligen, men det är bara att nöta på.

De har dock varit ganska duktiga att städa upp legot nu. Varje kväll innan Bolibompa ska smålegot plockas ner i lådan igen och de byggda saker man vill spara ska ställas på hyllan. En rutin som nööööööts in. Behövs bara en del tjat nu. Dammsugaren är ett fasligt effektigt hjälpmedel.

Flyttfågeln

Lilleman fortsätter sina flyttplaner... Igår på dagis hade han berättat för "sin" fröken att han skulle flytta... Sa inte var han skulle bo någonstans utan konstaterade bara att han ska flytta. Hm... Hon kom och frågade mig i morse, ville bara dubbelkolla om det var något hon inte visste.

I morse berättade han att han drömt att han skulle flytta. Men han kom inte ihåg vart...

Var ska detta sluta?!

Ordning på torpet

Nu är Findusen pigg som en lärka. Igår kväll vid 10-tiden så blev han sitt vanliga jag igen, dvs hungrig och social... :-) Jag hade under kvällen givit honom lite små smakbitar av mat, inte för mycket för man såg att han mådde lite halv-illa. Men inget kom tillbaka upp på golvet...

I morse kom han upphoppandes i sängen som vanligt och kurrade som besatt. Härligt! :-)

Han är lite rolig. Morgonrutinen är att när Björn kliver upp och går ut i duschen kommer Findus in och hoppar upp på min mage. Då ska han bli kliad. När Björn duschat och går ner för att äta frukost hänger kissen på, alltid några steg bakom, då ska han också äta... När det är gjort kommer han upp igen och gosar lite, sen sätter busnerven igång och han far runt som besatt... :-) Jagar barnen, vill helst under täcket eller överkastet för att lura lite, anfaller fötter som sticks nedanför sängkanten... Varje morgon... Snart är han väl för stor för sånt, så man får skratta så länge det händer!

Lugnt och fint

Den lilla missen är verkligen inte pigg just nu. När inte ens lukten av rå älgfärs får honom att pipa , utan han bara ligger där och tittar med stora ögon. Då är det illa...

"Tacky Cake Kitsch"

Fulare kan en tårta inte bli. Rosa volanger, blålila blommor och pudrad med kakao.... Men smaken var dock bra... :-) Banan och choklad igen.


En fd man eller Extreme Makeover

Findus är numera en eunuck, ett kastrat till katt. I samband med veterinärbesöket beslutades att kastrera honom "när vi liks var i farten"... Hans öron skulle rengöras för att få bort smutsen och skabben så det var lika bra att göra det samtidigt. Medicin har uthämtats mot öronskabb och kissen är vaccinerad och tatuerad.

En trött och vinglig, men ändock nyfiken, kisse ramlar nu runt här i huset. Den lille stackaren har också ett plåster över örat där han har idmärkts. Ser lite tufsad ut... Men han är nog sitt gamla jag redan i morgon, dvs full fart kattmat.


Nedflytt

Tillslut blev det klart. Jag åker ner en nivå i stegen. Trist, men de andra fick mer poäng än jag... Det har tagit lite tid att få resultatet, eftersom de hade missat att skriva in några poäng på en motståndare, vilket innebar att han åkte ner och jag låg kvar. Jag frågade om det blivit fel och fick nyss svar.

Men, men, det är bara att dänga skiten ur min nuvarande stege och sen klättra upp igen. Piece of kaka eller nåt...

Fängelsehumor?

Är det artikelförfattaren eller Fängelsechefen som har humor?!



Hm, kanske man ska vara lite vild så man kan komma ut lite tidigare... :-)

Veterinär

I morgon blir det första veterinärbesöket för den lille Findusen. Han har troligen öronskabb. Den lille stackaren kliar sig en del i örat. Det lär bli dyrt, så det är läge att börja kolla upp kattförsäkringar. Det kan ju hända mer saker med vår lille krabat.

Beslutet är fattat

Nästa vecka händer det. Jag får mina nya glasögon... Det blev ett par Efva Attling i brun färg med små vita krumelurer på... Ett impulsköp. Det par som var mina favoriter efter helgens intensivprovande fanns inte i en större storlek, så med min stora skalle blidde det inte så bra... Vilken tur att jag hittade ett par andra då!! :-)


Så har ännu en helg gått

Helgen blev ganska så kort då jag kom hem sent från Iggesund i fredags. Mot att normalt sluta 14.30 så var jag inte tillbaka på kontoret förrän strax efter kl 17 och när man packat ihop det man ska ha med sig hem, handlat det sista inför helgen och åkt hem så är klockan kvart i sex och man är tröööött. Men väl hemma hade systern och sambon lagat middag och öppnat en flaska vin, så det var bara att sätta sig vid dukat bord! HÄRLIGT! :-)

Vi har under helgen spelat både Singstar och Guitar Hero. Bakat en hel del. En bild på "Tacky Cake Kitsch" kommer under dagen... Ful, men ganska så god! :-) Shoppat en sväng i Birsta, syrrot hittade en bra digitalkamera. Fått besök av föräldrarna, mm mm. Full fart alltså! :-)

Har dessutom hunnit med min träning som förväntat. Det är bra. Nu har vi gjort 3 veckor av 12. Bara en bit kvar...

Nästan klar

Veckans träningspass är nästan gjorda. Idag tog gubben och jag en morgonpromenad. Vi har ju besök av min syster i helgen = barnvakt! :-) Veckans andra 45-minuterpromenad är nu avklarad. Bara en 30-minutare kvar. Kändes dock lite halvfånigt att göra 3x20 st utfall ute bland "folk"... :-)

RSS 2.0