Det blev ingen match.

Skulle ha spelat squashmatch i eftermiddag, men då ringde min motståndare och sa att han var sjuk. Trist! Jag behöver ju poängen! Då är det bara att hoppas på morgondagens match. Måste ta så många poäng som möjligt. Det vore ju skoj om man lyckas klättra upp en nivå i stegen... Förhoppningsvis är han frisk så vi kan spela på måndag, som är sista dagen att skramla poäng i mars månad...

Barnens framtid...

Barnen har nu bestämt sig för vad de ska bli när de blir stora. Superhjältar! Anton hade en undring innan han somnade: "Men mamma, finns det inga hjältar i världen, som hjälper polisen?!" Diskussionen uppstod eftersom jag fick förklara att Stålmannen och Spindelmannen är påhittade och bara finns i film och tidningar. De bestämde sig direkt för att de ska bli hjältar när de blir stora! Trevligt! William ska bli den blå Spindelmannen, och sen ska han skjuta gift.... :-)

Lilltjejen!

Har fått ännu några bilder på lilltjejen! En riktig sötnos!!

 

Såklart!

Självklart vann jag min squashmatch i måndags! (formuleringen är en del av min vinnarinstinktsträning... fast bara att vara tvungen att lägga till kommentaren visar ju hur förtappad jag är...) Jag vann med 6-3. Vilket innebär att jag vann 4 av 5 game. Man får två poäng bara man dyker upp till matchen. Men självklart gjorde jag som jag brukade, gav bort game 4, helt i onödan! Tappar fokus när jag har 3 av 5 game... GRRRR!!!!

Nu har jag två matcher kvar, dessa ska jag också vinna!  :-) Spelar jag bra dessa två matcher och håller mitt fokus, som jag förväntar mig att göra, så  blir det en liten belöning. Då ska jag köpa en ny racket!!!

Hur tjejig är jag?!

Ikväll är det squashmatch igen. Denna gången mot en tjej. Tänkte jag skulle vinna igen. Han, som jag vann emot i lördags, hade vunnit över henne tidigare, så rent teoretiskt borde jag ha en bra chans... Men sen har jag ju mitt problem... Hur vinner man utan att få dåligt samvete!? Låter lite drygt, men så menar jag inte. Känner mig lite taskig ibland när man lägger bollar som man vet att motståndaren inte hinner ta. Det är ju det som det är meningen att jag ska göra... Typiskt tjejigt! Har även lätt för att tappa fokus när jag tagit 3 av 5  game, då har jag ju vunnit matchen.

Ska alltså, förutom konditionen, jobba på mitt vinnarpsyke! Håll tummarna!

Sundsvalls Squashcenter

En händelserik dag!

Först kom det en liten kusin, sen drog vi ut i skogen. Jag och barnen var upp till Hovbergsstugan här på Alnö tillsammans med lite dagiskompisar. Trevligt! För en gångs skull höll vädret sig i skinnet, inget regn denna gång.

På eftermiddagen blev det en squashmatch. Jag vann med 5-4, men skulle behöva lite mera kondition... Kanske måste dra mig till lite otäck spinning. Trist men effektivt! Ska fundera lite till... :-)

Till kvällen blev det hockeymatch och melodifestival på tv. Tyvärr vann fel lag, men låten är det inte så mycket att säga om. Inte helt oväntat att Perrelli skulle vinna.

Både barnen och föräldrarna var rejält trötta på kvällen!

Vi har fått en kusin!

I går morse (15/3) föddes vår första lilla kusin! Tindra Linnea, 4040 g och 50 cm. Stora grattiskramar från grabbarna på Alnö! Längtar efter att få se henne live!

 

Tandtroll?

Nu har Anton blivit en riktig storkille. Idag tappade han sin första tand! Det är nästan så man blir lite rörd! Den stolta killen skulle känna lite på tanden på dagis och vips så hade han den i handen! I natt får vi se om tandfén eller trollen kommer på besök...


Fotografering av barn

Barnfotografer är nog värda sin vikt i guld... Hur får man barn att se glada ut på bild?! Det är i alla fall så där grabben ser ut! :-) Antonbusen.



På begäran kommer det några bilder på den lilla killen också. Han är inte heller lätt att fånga på bild...

   

Syjunta...

Vi är 5 tjejer som har syjunta tillsammans sedan många år. Kan det vara ca 8 år, kanske? Mycket trevligt. Kommentarerna man får från arbetskompisar och andra är ofta att vi bara skulle sitta och skvallra hela tiden. "Är det någon som gör nåt då?!" Men det roliga är att vi nog inte skvallrar alls! Själv har jag ingen koll på vad som händer... Igår ägnade vi en lång stund till att diskutera renoveringar, golvvärme, rördragningar, värmepumpar osv. Skulle inte riktigt kalla det skvaller! :-)  Dessutom virkades, stickades och broderades det för fullt! Hur många vuxenpoäng är det egentligen?!

Själv lyckades jag färdigställa några påskkärringar som jag jobbat med några år (inspirationen brukar infinna sig strax före påsk och sen dör den snabbt efter, till förmån för andra projekt). Nu är det bara att gå ut i skogen och hämta lite ris!

Så har man...

... blivit med en blogg då... Tro vad jag ska göra med den egentligen?! Ja, ja, det lär väl visa sig framöver... Mor, far, syster och bror kanske vill ta del av lite bilder på småtomtarna...

Här är minstingen:

RSS 2.0