Borta bra...

... men hemma bäst! Kreta var trevligt! Vädret visade sig från bästa sidan. Det var väl ca 23-25 grader på dagarna, dock lite svalt/kallt på kvällarna och otroligt fuktigt inomhus. Handdukarna ville inte riktigt torka och kläderna kändes lite kalla. Men Kreta blommade och grönskade så det stod härliga till!



Vi gjorde i stort sett inte mycket mer än att ligga vid poolen hela dagarna. Som vanligt är vissa människor morgonpigga och är ute och bokar de bästa platserna VARJE dag! De två sista dagarna satte vi dock fart och var ute vid 9-tiden. Då fick vi vara nära barnsidan av poolen och kunde slappa lite under barnpassningen.

 

Anton jublade, för honom innebär semester att man får äta glass varje dag... När man dessutom får välta ner pappan i poolen från en plastkrokodil är lyckan total! :-)

 

Sista kvällen åt vi på en restaurang med värsta utsikten över Platanias, det fanns dessutom lite leksaker. Väldigt praktiskt måste jag säga...

Det var dock skönt att komma hem igår afton. Barnen toklekte med sina efterlängtade leksaker hela kvällen. Min, ej så efterlängtade, leksak (tvättmaskinen) har också fått sin beskärda del av jobb...

Kommentarer
Postat av: Eva

Oj vad ni ser ut att ha haft det mysigt!!!
Jag vill OCKSÅ åka utomlands
:-(
Men till helgen får vi ju iallafall åka till en ö, nämligen Alnön!!
Till er!
Ska bli kul det!
/ Eva

2008-05-13 @ 12:50:58
URL: http://chevroleva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0