Sjuk-frisk pojke

Gårdagen tillbringades hemma med lilleman (som man absolut inte får kalla honom så han hör det, han är ju stor nu). När vi vaknade hade han svårt att öppna sitt högra öga - en härlig liten ögoninfektion! Det har tydligen gått på dagis tidigare i veckan och är rejält smittsamt... Det var bara till att meddela jobbet och dagis. Storebror ville dock åka till sin avdelning och leka.

Jag och lilleman, förlåt jag menade William, städade övervåningen. Vi pratade och pratade, han kan verkligen gå an, undrar vem han brås på?! Putsade fönster, dammade, dammsög och moppade. Härligt rent och fräscht! Det är ju bekvämt att ha en pojke hemma som är sjuk, men ändå frisk! Det går ju bra att leka och hålla på trots lite gegga och kli i ögat.

Idag är sambon hemma. Dagen inleddes med hårdrock och gitarrspel på skohorn och sopskaft... De har lite jobb att göra också. Vårstädning i källaren sammanslaget med besöksstädning. E&M ska komma på middag, det var nog bara ett år sen sist... Tänk vad tiden går!

DESSUTOM!!! Idag anländer virket till vår blivande altan!!! Spännande! Alla som har en hammare/skruvdragare och några timmar över är välkomna på "besök".   :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0