En nästan perfekt morgon

Klockan ringde 06.04. Visst är det kul att använda de minuter som faktiskt finns, inte bara hel, halv och kvart... :-) Skuttade ur sängen, nja nästan i alla fall... Hoppade in i duschen.

När barnen var lite mindre (och även någon enstaka gång nu) skulle de alltid sitta utanför duschen och titta på vattnet som strilade. Sedan skulle man skriva deras namn på glaset, spegelvänt från insidan alltså. Nu för tiden så sitter det en liten kissemisse och tittar på vattnet, och piper lite ibland för att man ska prata med honom... :-)

Efter frukost och hårblåsning fick jag leta en stund efter mina husnycklar. Sambon hade så lämpligt stoppat dem i fickan på sina arbetsbyxor och hängt byxorna nere i källaren.... Sen raka spåret till jobbet, en dryg halvtimme tidigare än vanligt.

Hm, vad är det som gör att denna dag flöt på så hyfsat smidigt?!?! Jo, barnen ska vara hemma med Björnen idag. Det var ingen annan än mig själv att ta hänsyn till. Jihaaa! :-) Men i morgon är det tillbaka till kriget igen. Då är det dagis och skola som vanligt. Men man får glädjas över det lilla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0