Full fart

Denna vecka har det varit full fart...

Tisdagens afton ägnades åt syjunta-möhippande för Sara, som ska gifta sig om en dryg vecka. Vi "lurade" henne att vi skulle köra höstens första syjunta i tisdags och så hämtade vi upp henne några timmar för tidigt... Vi åkte ut till en liten trevlig sommarstuga och åt lite gott kallskuret med potatissallad och Sara fick svara på några frågor som Fredrik (blivande maken) tidigare svarat på och sen jämförde vi svaren. Kul! Hon fick såklart även pyssla, det hör ju till när det är fråga om syjunta. Det var en jättetrevlig kväll med mycket prat och skratt!

På onsdagen var det dags för fotbollslek. Ungarna var laddade och tyckte det var jätteskoj, som vanligt! Men mamman var lite trött på kvällen... 5 timmars sömn räcker inte långt när bebisar ska växa och kroppen jobba... :-)

Under veckan har jag fortsatt med möbleringen av Williams rum också. Igår åkte en byrå ut därifrån och ikväll ska hyllor monteras och kanske någon tavla sättas upp. Han tycker det är jättemysigt med eget rum, fast inte mitt i natten... Vid 3-4-tiden på morgonen vill man inte ha eget rum, då ska det sovas med mamma helst. Men det släpper nog snart!

Idag är det torsdag, och vad kallar vi torsdagar?! STÄDTORSDAG!!! Det ska dammas och dammsugas, torkas och städas toaletter, och helst ska det vara klart snabbt för jag ska på Tupperwareparty ikväll... :-)

Puh! Tur att det snart är helg, så man får vila upp sig lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0