Tiden går fort...

Nu är semester över för denna gång! Sista dagarna blev intensiva! Vi tillbringade två dagar i Nyhem hos svågern Ola med familj och svärmor. Trevligt! Vädret var på sin bästa sida och småkusinerna så söta att man ville äta upp dem... :-) Ungarna badade och fiskade med pappa, farbror och kusinernas kusin Pontus. Den sistnämnda är en riktig idol för ungarna. Han är 14 år och de tycker att han är så häftig! Denna gång skjutsade han runt dem några svängar på en åkgräsklippare... Gissa hur roligt det var?! :-)

Lördagen tillbringades på havet runt Alnön. En sommartur med Farfar Lennart och Farmor Marita. Solen lyste nästan hela dagen och min näsa var lagom röd på kvällen...

Söndagen var varm och skön. Jag tapetserade lillstugan så nu är rummet klart! Det ska in lite elkablar och möbler, och när Björn har lust och tid ska han bygga ett trädäck på baksidan av stugan så man kan sitta och njuta av kvällssolen! Härligt när saker blir färdiga!

Bilder kommer när kameran och datorn är på samma plats några dagar... :-)

Men nu sitter man här... dags att snart äta lunch... lite folk på kontoret och ingen lust att åka in till stan för lunch. Det får bli en trist låda från frysen kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0