Ett intensivt dygn

Semestern inleddes med ett intensivt dygn. Kramforsgängen droppade in med sina husvagnar mellan halv elva och elva på lördagens förmiddag. Hovids camping var åter ett faktum. Tre vagnar i olika storlekar med tillhörande bilar tog plats på tomten, tur man har stor tomt! :-)

Vi fikade, åt, pratade, åt lite mer, spelade lite femkamp, som bara blev en 3-kamp, pga att mer saker skulle ätas och barn stoppas i säng... Vid halvtolvtiden var alla trötta och vi gick till kojs. Den enda som var i full gång var Findus som var ute hela natten för första gången i sitt liv.

I förmiddags åkte alla iväg och det blev konstigt tomt. Men vi återhämtade oss och bjöd ner grannpojken för ett dopp i poolen. Det var dock lite kallt och barnen hackade tänder. Nu är man trött och ska fixa lite mat i magen.

Det har varit en trevlig inledning på semestern och jag hoppas att alla andra dagar blir lika bra!

Kommentarer
Postat av: Eva

Oj, har ni en camping???

Den kanske man ska komma och prova... Bara ställa upp sitt tält och sedan komma och plinga på och fråga var "servicehuset" ligger och hur mycket det kostar att duscha ;-)

2009-07-06 @ 13:26:11
URL: http://chevroleva.blogg.se/
Postat av: Anna

Jo, med jämna mellanrum har vi camping på gården. Servicehuset finns källaren, tillsammans med en träningsanläggning och pingisbord... Bara att boka in sig! :-)

2009-07-07 @ 13:08:20
URL: http://annawoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0