Än en gång...

William ska då alltid råka ut för nåt... När vi var till Stornäset för någon vecka sedan så blev han biten av något utan att han märkte det själv. Dagen efter när han vaknade så fick jag syn på en stor bula på hans mage. Den var rektangulär, ungefär 10x5 cm och ett par cm hög. Gissa om jag blev orolig och undrande!? Det syntes inte heller något tydligt "bitmärke" så jag var ju inte säker på att han blivit biten. Det var bara att ringa till vårdcentralen och vi fick komma på besök.

"Det här såg ju konstigt ut" var doktorns kommentar. Han klämde och kände och konstaterade att det i alla fall inte hade med insidan av magen att göra. Han hämtade sen in en kollega, eftersom han själv inte var riktigt säker på vad det var. Men efter lite funderande kom de båda fram till att det måste vara ett bett, från t ex en broms. Doktorn kollade med förstoringsglas också, mycket intressant men inget nytt visade sig.



Vi smorde in med kortison mot klådan och höll ögonen på bulan. Efter några dagar var den borta. Men hu, så läskigt det var!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0