Undrar varför...

Man kan ju ibland fråga sig varför jag inte bloggar så mycket nu för tiden. Händer det ingenting?! Nej, iofs inte. Det är ju mest vanligt hemmaliv, tvättning, städning, matlagning osv. Fast det är ju så att det händer en liten Hilma också...

Hon började krypa och sen började hon med allt annat på en gång... Hon är överallt mest hela tiden. Hon drar i lådorna i köket, hon öppnar skåpdörrarna, hon river ut allt ur skafferiet osv. Om hon är på golvet och får syn på att skafferidörren är öppen hör man ett litet pip och sen kryper hon i högsta fart dit. Kartonger med pasta är skoj.

  

Man får inte mycket gjort på dagarna, hon sover ju relativt lite på dagarna. Det mesta av tiden går åt till att lyfta bort henne från kattmaten, gardinen, vagnen, trappen osv... :-)



Hon har börjat sjunga lite nu också. Om jag sjunger på någon sång eller bara lallar lite så dröjer det inte länge förrän hon svarar med sitt "da da da". Svårt att säga ännu hur musikalisk hon blir!

Hilma går mycket nu också, hon ställer upp sig mot allt hon hittar och sen tar hon tag och går vidare. Det ser lite jobbigt ut när hon bums ska hålla i köksbordet (ovanför huvudet alltså) och sen förflytta sig. Men det fungerar, och har hon tur så sticker det ut en tidning som hon kan smula sönder också...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0