Byggeri, byggera!

Veckorna bara försvinner, men bygget går dock vidare mot färdighet. Denna vecka har det hänt en hel del, lite mer på detaljsidan.


Veckan inleddes med att ställningen plockades bort från utsidan. Det lilla som är kvar att göra klaras utan ställning. Det blev så mycket mer utrymme på gården!

 
Veckan avslutades med att balkongdörren kom på plats. Nu börjar man skönja hur ljust och trevligt det kommer att bli!

 
På insidan har det förberetts för håltagning. Vänstra bilden visar blivande dörren in till lekrummet. Det lilla fönstret ska plockas bort. Högra bilden visar blivande hålet in till köket. I morgon, måndag, blir det åka av, då tas det hål! Skoj och läskigt, och oerhört dammigt!


I veckan har Snickare Sören även satt dit fönstersmygarna och fortsatt gipsa väggar och tak. Tänk vad det helt plötsligt ser "rent" ut!

Denna vecka blir det, som sagt, håltagning. Det blir golvvärme inlagt. Dessvärre har vi märkt att vi inte kommer att rymma diskmaskinen mellan golvet och bänkskivan enligt första planen så vi måste ägna oss åt att riva bort alla underskåp i köket nu. (Det ska ju bli golvvärme i köket också) När vi ändå håller på så är det väl lika bra att rikta upp det lätt lutande golvet här i köket också, så det är också en plan. Riv ut hela köket när vi ändå håller på... Inte konstigt man får byggtröttma ibland... Men jag försöker tänka 2-3 veckor bort så kanske det kommer kännas enklare. Lite jobbigt dock utan vatten och spis i några dagar.

Någon som bjuder på middag på onsdag? :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0